Tarieven

Tarieven en vergoedingen

Tarieven 1 januari 2022 – 31 december 2022

Acupunctuur & Shiatsu 

Behandeling                   € 62,50

Kinderen t/m 12 jaar     € 27,50

Betaling in overleg per tikkie. Na afloop van elke behandeling ontvangt u een factuur die je kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Niet nagekomen afspraken of afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd, bereken ik volledig door.

Vergoedingen
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de kosten van de behandeling geheel of gedeeltelijk uit uw aanvullende zorgverzekering. Acupunctuur en Shiatsu vallen onder  Alternatieve Geneeswijzen. Hier check je of jouw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt (www.zorgwijzer.nl ) vergoedingen alternatieve zorg 2022. Bij twijfel is het raadzaam contact op te nemen met je zorgverzekeraar. 

Beroepsvereniging NVA Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur
Ik ben met mijn praktijk aangesloten bij NVA.  Deze beroepsvereniging waarborgt een zo hoog mogelijke kwaliteit van de bij haar aangesloten therapeuten. Zij controleert regelmatig het niveau van deskundigheid, zowel van de therapeuten als de opleidingen voor Traditionele Chinese Geneeswijzen. NVA verplicht leden jaarlijks  geaccrediteerde bij- en nascholing te volgen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. 

Beroepsvereniging SVN Shiatsuvereniging Nederland.

Voor de praktijk betreffend Shiatsu ben ik aangesloten bij Shiatsuvereniging Nederland die dezelfde eisen stelt voor het uitoefenen van Shiatsu als de NVA voor Acupunctuur.

Aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

van 8.30 tot 17.00 uur

* Behandeling alleen op afspraak