Ik ben Nelly Borst, getrouwd, moeder van 3 kinderen en trotse oma van twee kleinkinderen. Als secretaresse ben ik via een massagecursus in contact gekomen met shiatsu. Hier is mijn carrièreswitch begonnen. Ik ben vervolgens afgestudeerd als shiatsutherapeute bij de vierjarige HBO opleiding aan de School voor Zenshiatsu in Amsterdam van Joyce Vlaarkamp. Tevens ben ik kort in de leer geweest bij twee Japanse Sensei (leermeesters) Ohashi en in Japan bij de zoon van Masunaga, de grondlegger van de Zenshiatsu.

De Oosterse Geneeswijze is zo intrigerend dat ik mijn studie heb voortgezet aan de TCMA
(Traditional Chinese Medicine Academi Nederland) en zo heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met
acupunctuur.

Om voor vergoeding door de zorgverzekeraars in aanmerking te komen heb ik mijn diploma behaald
van de SHO (Stichting Hoger Onderwijs) Registeropleiding Medische Basiskennis.

Deze medischebasiskennis is een flinke uitbreiding geweest op mijn eerder gevolgde opleiding tot doktersassistente en de praktische ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn jarenlange werkzaamheden als medischsecretaresse bij de Bedrijfsgeneeskundige Dienst van de toenmalige Hoogovens.

Het is voor mij een grote uitdaging om samen met mensen op zoek te gaan naar een passende
behandeling waarbij weer een goede balans wordt gevonden op fysiek en emotioneel niveau.