Ik ben Nelly Borst, getrouwd,  moeder van 3 kinderen en trotse oma van 4 kleinkinderen. Van groot tot klein leer ik nog veel van hen. Naast mijn werk als secretaresse ben ik via een massagecursus in contact gekomen met Shiatsu. Hier is mijn carrière switch begonnen en ben afgestudeerd als Shiatsutherapeute bij de vierjarige HBO opleiding  aan de School voor Zenshiatsu in Amsterdam van Joyce Vlaarkamp. Tevens ben ik in de leer geweest bij twee Japanse Sensei (leermeesters) Ohashi en in Japan bij de zoon van Masunaga, de grondlegger van de Zenshiatsu. 

De Oosterse Geneeswijze is zo intrigerend dat ik mijn studie heb voortgezet aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academi  Nederland) en zo mijn vaardigheden heb uitgebreid met acupunctuur. 

Om voor vergoeding door de zorgverzekeraars in aanmerking te komen heb ik mijn diploma behaald van de SHO (Stichting Hoger Onderwijs) Registeropleiding Medische Basiskennis. Deze medische basiskennis is een flinke uitbreiding geweest op mijn eerder gevolgde opleiding tot doktersassistente en de praktische ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn jarenlange werkzaamheden als medisch secretaresse/receptioniste bij de Bedrijfsgeneeskundige Dienst van de toenmalige Hoogovens.

Het is voor mij een grote uitdaging om samen met mensen op zoek te gaan naar een passende behandeling waarbij de energieën in goede banen worden geleid op fysiek en emotioneel niveau.

Om mijn kennis en vaardigheid op peil te houden volg ik regelmatig nascholingen op beide vakgebieden, acupunctuur en shiatsu en bijscholing ter verdieping van de medisch westerse kennis. Tevens geef ik praktijklessen aan de TCMA en begeleidt studenten met hun stages.